Ένα μάθημα βασισμένο στις βασικές αρχές της Yoga, την αναπνοή την χαλάρωση αλλά και την δυναμική που κρύβει το μάθημα της Yoga.

Πρόκειται για μία εναλλακτική, ολιστική μέθοδος που στοχεύει στην ευθυγράμμιση, την σωστή στάση την συγκέντρωση και την πειθαρχία μυαλού και σώματος βελτιώνοντας το μέγιστο τη φυσική του αποκατάσταση.

Δουλεύοντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία εστιάζουμε στην ήπια αποθεραπεία του προβληματικού σημείου. Με στοχευμένες ήπιες και χαμηλής έντασης ασκήσεις σε συνδυασμό με την τεχνική της αναπνοής και την ηρεμία που προσφέρει το μάθημα είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Σκοπός του μαθήματος είναι ο καθένας από εμάς να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές ανάγκες του σώματος μας και εστιάζοντας σε αυτές να να αποκτήσουμε ένα υγιές και δυνατό σώμα. Κάνοντας αποκατάσταση τυχόν παλαιότερων τραυματισμών η κακώσεων του σώματος λόγο καθημερινότητας (π.χ. κακή στάση σώματος) το σώμα μας θα αρχίσει να ανταποκρίνεται επιτρεπόταν μας να προχωρήσουμε στην περαιτέρω ενδυνάμωση και ευλυγισία.

Η θεραπευτική άσκηση (Clinical Yoga) είναι ένα από τα προγράμματα ασκήσεων που προτείνετε μετά από την θεραπευτική παρέμβαση με στόχο τη βελτίωση του μυοσκελετικού συστήματος, την διατήρηση του και την εξισορρόπηση του σώματος.
Βοηθάει επίσης τον έλεγχο σωματικού βάρους την αύξηση της μυϊκής αντοχής και ενισχύσει την πνευματική και ψυχική λειτουργία.

Newsletter

Yoganatomy © 2018-2019 All rights reserved