Γερακίου 35 & Χατζηαποστόλου
Δευτέρα - Σάββατο

About us

Καλώς ήρθατε στο Yoganatomy, yoga & training studio.

Όπως μάρτυρα και το όνομά μας, ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να μοιραστούμε μαζί σας το πιστεύω μας, πως η άσκηση, η επιστήμη της yoga καθώς και οι επιστήμες υγείας είναι έννοιες αλληλένδετες.

Το πιστεύω της ομάδας του Yoganatomy είναι πως η άσκηση και η καλή φυσική κατάσταση είναι ένας από τους πολύ βασικούς παράγοντες της υγείας. Είναι η απάντηση μας, στα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίσουμε στους περίεργους ρυθμούς της εποχής μας,  είναι για εμάς ο τρόπος να κερδίσουμε μια ποιοτική ζωή.

Στο Yoganatomy θα βρούμε τον τρόπο να αλλάξουμε το ρυθμό της καθημερινότητα επιλέγοντας το μάθημα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας! Σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα με πρωινά, απογευματινά αλλά και βραδινά τμήματα, θα βρει ο καθένα από εμάς το τμήμα που τον εκφράζει περισσότερο. Στο χώρο μας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μαθήματα: Yoga, Aerial yoga, Pilates, TRX, Clinical yoga, Aerial therapy, Yoga για εγκύους αλλα και για παιδιά καθώς και personal μαθήματα.

Η τοποθεσία που επιλέξαμε για να πάρει ζωή το όραμα μας, κάνει την πρόσβαση στο χώρο μας πολύ εύκολη από κάθε πλευρά της πόλης. Ενα λεπτό κυριολεκτικά από την στάση του μετρό “Σεπόλια” σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το χώρο μας, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, γνώσεις, να βάλουμε την άσκηση και κατά συνέπεια την ευεξία και την ποιοτική ζωή στην καθημερινότητα μας!

Με τη βοήθεια τον έμπειρων και πιστοποιημένων δασκάλων μας, θα καταφέρουμε να γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας, τις ανάγκες του, τις λειτουργίες του, σε πρακτικό αλλά και σε ψυχικό επίπεδο και τελικά να αλλάξουμε τη ζωή μας για πάντα!

Newsletter

Yoganatomy © 2018-2019 All rights reserved