Γερακίου 35 & Χατζηαποστόλου
Δευτέρα - Σάββατο

About us

Καλώς ήρθατε στο Yoganatomy, yoga & training studio.

Όπως μάρτυρα και το όνομά μας, ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να μοιραστούμε μαζί σας το πιστεύω μας, πως η άσκηση, η επιστήμη της yoga καθώς και οι επιστήμες υγείας είναι έννοιες αλληλένδετες.

Το πιστεύω της ομάδας του Yoganatomy είναι πως η άσκηση και η καλή φυσική κατάσταση είναι ένας από τους πολύ βασικούς παράγοντες της υγείας. Είναι η απάντηση μας, στα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίσουμε στους περίεργους ρυθμούς της εποχής μας,  είναι για εμάς ο τρόπος να κερδίσουμε μια ποιοτική ζωή.

Στο Yoganatomy θα βρούμε τον τρόπο να αλλάξουμε το ρυθμό της καθημερινότητα επιλέγοντας το μάθημα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας! Σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα με πρωινά, απογευματινά αλλά και βραδινά τμήματα, θα βρει ο καθένα από εμάς το τμήμα που τον εκφράζει περισσότερο. Στο χώρο μας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μαθήματα: Yoga, Aerial yoga, Pilates, TRX, Clinical yoga, Aerial therapy, Yoga για εγκύους αλλα και για παιδιά καθώς και personal μαθήματα.

Η τοποθεσία που επιλέξαμε για να πάρει ζωή το όραμα μας, κάνει την πρόσβαση στο χώρο μας πολύ εύκολη από κάθε πλευρά της πόλης. Ενα λεπτό κυριολεκτικά από την στάση του μετρό “Σεπόλια” σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το χώρο μας, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, γνώσεις, να βάλουμε την άσκηση και κατά συνέπεια την ευεξία και την ποιοτική ζωή στην καθημερινότητα μας!

Με τη βοήθεια τον έμπειρων και πιστοποιημένων δασκάλων μας, θα καταφέρουμε να γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας, τις ανάγκες του, τις λειτουργίες του, σε πρακτικό αλλά και σε ψυχικό επίπεδο και τελικά να αλλάξουμε τη ζωή μας για πάντα!

Για το Yoganatomy ανέκαθεν η ασφάλεια και η υγιεινή έπαιζαν και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την προστασία των μαθητών μας αλλά και των δασκάλων μας. Για το λόγo αυτό σας παρακαλούμε θερμά να ακολουθήσετε τον τρόπο λειτουργίας του χώρου μας.

Σχετικά με την υγιεινή

Δεν επιτρέπετε η χρήση υποδημάτων εντός της αίθουσας. Επιτρέπονται αθλητικά παπούτσια που χρησιμοποιούνται μόνο μέσα στο χώρο.

Τα στρώματα καθαρίζονται μετά από κάθε πρακτική με ειδικό αντισηπτικό υγρό. Προτείνουμε να έχετε το δικό σας Yoga Mat και μια πετσέτα.

Τα πανιά της Aerial Yoga καθαρίζονται με ατμοκαθαριστή ή με ειδικό αντισηπτικό υγρό μετά από κάθε πρακτική.

Οι σταθεροί ιμάντες (trx) καθώς και ολόκληρος ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτε καθαρίζονται με αντισηπτικό υγρό.

Τα κρεβάτια Reformer καθώς και ο υπόλοιπος εξοπλισμός καθαρίζονται μετά από κάθε πρακτική. Καλό είναι να έχετε την προσωπική σας πετσέτα.

Οι αίθουσες μας αερίζονται και καθαρίζονται μετά από κάθε πρακτική.

Παρακαλούμε να βάζετε αντισηπτικό τζελ καθώς εισέρχεστε στον χώρο.

Σε περίπτωση βήχα/αδιαθεσίας/πυρετού παρακαλούμε μείνετε σπίτι.

Σχετικά με τις συνδρομές

Για την ομαλή λειτουργία των προγραμμάτων ο κάθε μαθητής θα πρέπει να παρακολουθεί τα μαθήματα τα οποία έχει δηλώσει συμμετοχή διότι δε θα υπάρχει η δυνατότητα αναπλήρωσης προς αποφυγή υπέρβασης των ατόμων ανά αίθουσα.

Λόγω του σταθερού αριθμού ατόμων σε κάθε αίθουσα δε δίνεται η δυνατότητα αναπλήρωσης.

Για λόγους ιχνηλάτησης και διαχείρισης πιθανού κρούσματος, δε δίνεται δυνατότητα αναπλήρωσης σε κάποιο άλλο τμήμα.

Για τη διατήρηση της θέση σας και τον επόμενο μήνα, είναι σημαντικό να ενημερώσετε το δάσκαλο σας πριν τη λήξη του πακέτου σας. Μετά το πέρας της συνδρομή, η θέση χάνεται.

Δεν είναι δυνατή η διατήρηση της θέση σας εάν υπάρχει κενό ανάμεσα στις ανανεώσεις.

Η επέκταση του πακέτου λόγω απουσιών( πχ αδιαθεσία κ.λ.π) δεν μπορεί να καλυφθεί.

Λόγω του σταθερού αριθμού ατόμων σε κάθε αίθουσα, δεν υπάρχει δυνατότητα απεριόριστων πακέτων.

Newsletter

Yoganatomy © 2018-2019 All rights reserved